Hurtigt lavet mad, som passer sig selv i ovnen er en sikker hverdags-vinder herhjemme. Og den her bagte tomatsauce med kødboller er bestemt ingen undtagelse!
Her kommes alle tomatsauce ingredienserne direkte i et fad og herpå lægges kødbollerne. Fadet bages i ovnen, mens der bare skal koges pasta, laves lektier og hygges lidt inden spisetid.
I retten her er der sneget lidt ekstra grønt ind i form af squash i tomatsaucen og rødbeder i kødbollerne… Server med frisk pasta eller måske blomkålsris?
Vælg4 Portioner
Rør det hakkede oksekød med friskost, salt, rødbede, citronskal og pizzakrydderi.
Form farsen til små kødboller.
Skær de flåede tomater i stykker og læg dem i et smurt, ildfast fad.
Skær løget i små tern, pres hvidløget og riv squashen, og bland det hele sammen med de flåede tomater. Tilsæt salt og pizzakrydderi og vend det godt rundt.
Fordel nu kødbollerne på tomatbunden og bag fadet i ovnen ca. 35 minutter ved 200 grader.
Server med friskkogt pasta, et drys frisk basilikum og måske lidt parmesan
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!