Print valgmuligheder:

Bagt tomatsauce og kødboller

Vælg4 Portioner

Kødboller
 400 g. hakket oksekød
 1 spsk. friskost med krydderier
 1 tsk. salt
 150 g. fintrevet rødbede
 0,50 tsk. fintrevet citronskal
 1 tsk. pizzakrydderikan erstattes af oregano
Tomat sauce
 2 dåser flåede tomater
 1 løg
 1 fed hvidløg
 200 g. squash
 1 tsk. salt
 1 tsk. pizzakrydderikan erstattes af oregano
1

Rør det hakkede oksekød med friskost, salt, rødbede, citronskal og pizzakrydderi.
Form farsen til små kødboller.

2

Skær de flåede tomater i stykker og læg dem i et smurt, ildfast fad.
Skær løget i små tern, pres hvidløget og riv squashen, og bland det hele sammen med de flåede tomater. Tilsæt salt og pizzakrydderi og vend det godt rundt.

3

Fordel nu kødbollerne på tomatbunden og bag fadet i ovnen ca. 35 minutter ved 200 grader.
Server med friskkogt pasta, et drys frisk basilikum og måske lidt parmesan

4

Næringsfakta

Portioner 4