Print valgmuligheder:

Balsamicobagte rødbeder på salat med gedeost, valnødder og appelsindressing

Vælg4 Portioner

Salat
 6 små rødbeder
 1 spsk. balsamico
 1 spsk. olivenolie
 ½ tsk. salt
 100 g. ruccola
 100 g. gedeost i saltlage, med rosmarin
 50 g. valnødder
Appelsindressing
 2 spsk. friskpresset appelsinsaft
 1 spsk. dijon sennep
 1 spsk. olivenolie
 1 spsk. honning
 ½ tsk. salt
1

Skyl rødbederne godt, og skræl dem evt. hvis nødvendigt. Skær rødbederne i både og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bland balsamico, olie og salt og pensl rødbederne godt med blandingen. Bag rødbederne i ovnen ved 175 grader i ca. 25 minutter, til de er møre.

Anret ruccolasalat og læg herpå de bagte, letafkølede rødbeder. Drys med smuldret gedeost og valnødder,

Rør en dressing af appelsinsaft, sennep, olie og honning, og smag til med lidt salt. Dryp dressingen over salaten lige inden servering.

Næringsfakta

Portioner 4