Blomkåls-tortilla med stegt halloumi og soya-lime dressing – keto & low carb

Blomkålstortillas
 350 g. blomkål
 2 æg
 1 spsk. pofiber
 2 spsk. grofthakket frisk korianderkan erstattes af persille
 ½ tsk. tørrede chiliflager
 1 tsk. fintrevet limeskal
 1 spsk. limesaft
 1 tsk. salt
Fyld
 250 g. halloumi
 1 tsk. olie
 1 rød peberfrugt
 1 dl. friske ærteskud
 1 håndfuld frisk koriander
 1 spsk. mayonnaise
 ½ spsk. soyasauce
 ½ spsk. limesaft

1

Riv blomkålen fint, og kom den i mikroovnen 2-3 minutter ved fuld effekt. Lad blomkålen køle lidt af og læg den i et rent viskestykke. Vrid blomkålen, så alt vand fjernes. Det kan være ret varmt, så pas på fingrene!

Rør blomkål med æg, pofiber, koriander, chili, limeskal, limesaft og salt.

Bred blomkålsmassen ud i 4 cirkler på bagepapir. Bag dem i ca. 20 minutter ved 200 grader. Vend evt. blomkålstortilla'erne om efter 10 minutter.

Skær halloumi i skiver og steg stykkerne i olie på en mellemvarm pande. skær peberfrugt i strimler.

Anret blomkålstortillas med halloumi, peberfrugt, ærteskud og koriander.

Rør mayonnaise med soya og lime og dryp dressingen over blomkålstortilla'erne.