Kog perlerug efter anvisning på emballagen, lad dem køle af og vend den hakkede persille godt rundt.
Vend kylling inderfilet i en blanding af salt, karry og rapsolie, f.eks. i en frysepose. Fordel olien godt på kyllingestykkerne. Steg inderfileterne 4-5 minutter på hver side ved mellemhøj varme.
Opvarm smør og rapsolie på panden, og tilsæt soyasauce. Skær champignons i halve og steg dem på panden ved meget lav varme, evt. sammen med hvidløg. Dryp limesaft over og drys med sesamfrø.
Hæld edamamebønnerne i en lille skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå 5-10 minutter til de er tøet helt op. Skær hjertesalat i strimler og rødbeder i tynde skiver. Skær gulerødder i tændstiktynde strimler og avocado i tynde både.
Anret i en flad skål eller stor dyb tallerken de kogte perlerug, kylling inderfilet, stegte champignons, edamamebønner, salat, rødbeder, gulerødder, avocado og koriander. Pynt med limebåde.
Portioner 4