Det er ultranemt at bage sine egne chapati fladbrød, og denne opskrift virker hver gang!
Chapati kan serveres med krydrede indisk inspirerede gryderetter, og her er det en vegansk version med ristede kikærter og en lækker kokosyoghurt på toppen.
Opskriften er udviklet for YOKO, som har lavet det lækreste yoghurt-kit så man kan lave sin egen yoghurt, f.eks. som her på kokosmælk, men også på andre mælketyper.
Vælg4 Portioner
Rør kokosyoghurt med mynte, koriander og limesaft, og lad det trække 10-15 minutter.
Rør hvedemel, nigellafrø og salt sammen og tilsæt olie. Rør godt rundt til olien er fordelt og tilsæt så vand. Ælt dejen godt sammen og lad den hvile 10 minutter.
Rul dejen ud til tynde chapati med en kagerulle, og bag en ad gangen på en varm pande med lidt olie. De skal bage ca. 1 minut på hver side.
Rist kikærterne på en pande i kokosolie og korma karry pasta, og drys med salt.
Server chapati med ristede kikærter og kokosyoghurt samt ærteskud, granatæblekerner, frisk koriander og chili flager.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!