Chapati med ristede kikærter og kokos-yoghurt med mynte og koriander

Kokosyoghurt med mynte og koriander
 ½ portion YOKO hjemmelavet kokosyoghurt (svarende til 1 dåse kokosmælk)www.yokotime.com
 1 spsk. finthakket mynte
 1 spsk. finthakket koriander
 1 tsk. limesaft
Chapati
 200 g. hvedemel
 2 spsk. nigella frø
 ½ tsk. salt
 2 spsk. olie
 1 dl. koldt vand
Ristede kikærter
 300 g. kogte kikærter
 1 spsk. kokosolie
 1 spsk. korma karrypasta
 ½ tsk. salt
Til servering
 Friske ærteskud
 granatæblekerner
 frisk koriander
 chiliflager

1

Rør kokosyoghurt med mynte, koriander og limesaft, og lad det trække 10-15 minutter.

Rør hvedemel, nigellafrø og salt sammen og tilsæt olie. Rør godt rundt til olien er fordelt og tilsæt så vand. Ælt dejen godt sammen og lad den hvile 10 minutter.

Rul dejen ud til tynde chapati med en kagerulle, og bag en ad gangen på en varm pande med lidt olie. De skal bage ca. 1 minut på hver side.

Rist kikærterne på en pande i kokosolie og korma karry pasta, og drys med salt.

Server chapati med ristede kikærter og kokosyoghurt samt ærteskud, granatæblekerner, frisk koriander og chili flager.