Print valgmuligheder:

Chokolade – Keto & Lchf

Vælg20 Portioner

Lakridschokolader - 20 stk
 100 g. sukkerfri chokoladeknapperEasis
 1 spsk. smør
 10 g. lakridspulver(jeg bruger den fra Naturdrogeriet)
Fyldte chokolader - 20 stk.
 100 g. sukkerfri chokoladeknapperEasis
 50 g. Hasselnøddecreme uden tilsat sukkerEasis
Lakridschokolader
1

Smelt chokoladen over vandbad og tilsæt smør. Når smørret er smeltet tilsættes lakridspulver, rør godt rundt undervejs. Fordel blandingen i chokoladeforme.

Stil chokoladerne til afkøling i køleskabet og tryk dem ud, når de er helt stivnet. Opbevar i en lufttæt beholder på køl.

Fyldte chokolader
2

Smelt chokoladen over vandbad og fordel halvdelen i chokoladeforme (20 små forme). Læg så lidt hasselnøddecreme i hver form og slut af med resten af chokoladen. Det fungerer bedst, hvis hasselnøddecremen ligger i midten af formen, så chokoladen kan dække hele vejen rundt i formen, både sider og top.

Stil chokoladerne til afkøling i køleskabet og tryk dem ud, når de er helt stivnet. Opbevar i en lufttæt beholder på køl.

Næringsfakta

Portioner 20