Chokoladekage og creme uden tilsat sukker – her er en nem og hurtig måde at få stillet lækkersulten, selvom du gerne vil undgå gluten, sukker og kulhydrater. Jeg har brugt sukrin melis og sukrin gold, men andre former for kulhydratfattig sukkererstatning kan også bruges.
Kagen smager dejligt når den er friskbagt, og den kan også serveres efter en tur i køleskabet, hvor den bliver mere konfekt-kage-agtig i konsistensen.
Opskriften er egnet til keto eller low-carb livsstil.
Vælg10 Portioner
Pisk æg med smeltet smør, sukrin meils og sukrin gold samt vanille pulver.
Vend mandelmel og cacao i dejen og bland det godt sammen. Rør salt, bagepulver og chokolade i, og kom dejen i en smurt form ca. 20 x 30 cm. og bag den ca. 20 minutter ved 200 grader.
Til de 3 slags creme røres smørret blødt og piskes godt med flødeost naturel og sukrin melis, og derefter røres de 3 slags creme godt med hhv. kaffe, vanille og hindbær.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!