Chokoladekage med 3 slags creme

Chokoladekage
 4 æg
 100 g. usaltet smør
 40 g. sukrin melis
 40 g. sukrin gold
 1 tsk. vaniljepulver
 100 g. mandelmel
 25 g. cacao
 ½ tsk. salt
 ½ tsk. bagepulver
 50 g. groft hakket chokolade uden tilsat sukker
Mokka-creme
 25 g. smør
 15 g. flødeost naturel
 ½ spsk. sukrin melis
 1 tsk. espresso/meget stærk kaffe
Hindbær-creme
 25 g. smør
 15 g. flødeost naturel
 ½ spsk. sukrin melis
 2 spsk. hindbær
Vanilie-creme
 25 g. smør
 15 g. flødeost naturel
 ½ spsk. sukrin melis
 ½ tsk. vaniliepulver

1

Pisk æg med smeltet smør, sukrin meils og sukrin gold samt vanille pulver.

Vend mandelmel og cacao i dejen og bland det godt sammen. Rør salt, bagepulver og chokolade i, og kom dejen i en smurt form ca. 20 x 30 cm. og bag den ca. 20 minutter ved 200 grader.

Til de 3 slags creme røres smørret blødt og piskes godt med flødeost naturel og sukrin melis, og derefter røres de 3 slags creme godt med hhv. kaffe, vanille og hindbær.