Print valgmuligheder:

Cremet paprikasauce med pasta penne og ristede grøntsager

Vælg4 Portioner

Paprikasauce
 2 dl. cashewnødder (usaltede)
 Koldt vand til udblødning
 1 spsk. paprikapuré
 2 fed hvidløg
 2 spsk. frisk timian
 2 dl. vand
 1 spsk. gærflager
 1 tsk. salt
Pasta penne og ristede grøntsager
 350 g. pasta penne
 1 squash
 1 aubergine
 2 røde peberfrugter
 200 g. små tomater
 1 spsk. olivenolie
 2 tsk. italiensk krydderblanding
 1 tsk. salt
 3 timianstilke
 1 håndfuld frisk spinat
1

Udblød cashewnødderne i koldt vand 1-2 timer (eller fra dagen før, husk at de så skal stå i køleskabet).
Blend cashewnødder, paprikapuré, hvidløg, timian, vand og gærflager til en ensartet, cremet sauce. Smag til med salt.

Kog pasta efter anvisning på emballagen.

Skær squash, aubergine og peberfrugt i tern og læg dem sammen med de hele små tomater på en bageplade. Dryp olie over og drys med italiensk krydderblanding og salt. Læg timian stilke ved grøntsagerne og bag i ovnen ca. 20 minutter ved 200°C

Vend den kogte pasta med cashewsauce og bagte grøntsager (fjern timiankvistene) samt frisk spinat, og server med brød eller som tilbehør til f.eks. kylling.

Næringsfakta

Portioner 4