Tomatsuppe er en supernem hverdagsret, som mange både børn og voksne er glade for. Herhjemme laver vi tit forskelligt fyld, så man selv kan sammensætte sin suppe, med præcis det fyld man foretrækker. Det kan f.eks. være en rest kylling i tern, ristede kikærter eller lidt kogte pastaskruer. Persilleolie og fintrevet citronskal på toppen giver suppen en ekstra dimension!
Vælg4 Portioner
Opvarm olivenolie i en gryde. Skær løg og hvidløg i tern og svits dem i olien.
Skær squash i tern og svits den med sammen med timian og basilikum.
Tilsæt tomatpassata og vand, og lad suppen simple ca. 20 min.Tilsæt krydderi og salt. Blend suppen godt igennem, så den bliver helt cremet. Tilsæt evt. fløde, og spæde suppen op med ekstra vand hvis den er for tyk. Smag suppen til med salt og peber og server.
Server suppen med kogte pastaskruer og frisk basilikum.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!