Print valgmuligheder:

Tomatsuppe med ekstra grønt

Vælg4 Portioner

 1 tsk. olivenolie
 1 løg
 2 fed hvidløg
 1 squashskrællet
 1 spsk. frisk timian
 1 spsk. frisk basilikum
 5 dl. tomat passata
 2 dl. vand
 1 tsk. italiensk krydderif.eks. lasagnekrydderi eller pizzakrydderi, alternativt kan bruges tørret oregano
 1 tsk. salt
 1 dl. fløde eller plantebaseret flødekan udelades
 2 dl. vand
1

Opvarm olivenolie i en gryde. Skær løg og hvidløg i tern og svits dem i olien.
Skær squash i tern og svits den med sammen med timian og basilikum.
Tilsæt tomatpassata og vand, og lad suppen simple ca. 20 min.Tilsæt krydderi og salt. Blend suppen godt igennem, så den bliver helt cremet. Tilsæt evt. fløde, og spæde suppen op med ekstra vand hvis den er for tyk. Smag suppen til med salt og peber og server.

Server suppen med kogte pastaskruer og frisk basilikum.

Næringsfakta

Portioner 4