Pizzavafler er egentlig bare vafler, som er tilsat lidt “pizza-smag” og toppet med fyld efter eget valg. Det er en nem og sjov måde at servere aftensmad, og ikke mindst fleksibel fordi man kan bygge sin egen favorit – både store og små kan komme deres yndlingsfyld på.
Her er pizza-vaflerne toppet med spinat, skinke, agurk, tomat og mozzarella. Pizzavaflerne fungerer også fint som en variation i madpakken, sammen med grøntsagsstave og måske en skive skinke eller kylling.
Pizzavaflerne er bagt i et vaffeljern med plader til belgiske vafler. Der bliver ca 8-10 stk. vafler ud af portionen (afhænger af størrelse på vaffeljernet)
Vigtigt; vaflerne skiller ad og bliver helt håbløse, hvis man åbner vaffeljernet for tidligt under bagningen. De klistrer og skal skrabes af – og det er ikke festligt. Sørg derfor for, at dejen bliver bagt godt igennem inden låget løftes – på mit vaffeljern skal de have 4-5 minutter, inden jeg åbner, ellers …
Vælg4 Portioner
Pisk æg og fuldkornsmajsmel godt sammen med et piskeris, indtil der ikke er klumper i dejen.
Tilsæt mælk, salt, pizzakrydderi, tomatkoncentrat og revet cheddar, og rør dejen godt sammen.
Bag vaflerne og hold dem lune i ovnen, indtil alle er bagt.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!