Print valgmuligheder:

Gratinerede svampe med bønner, spinat og mozzarella

Vælg4 Portioner

 500 g. store svampe, f.eks. portobello eller champignon
 1 dåse butterbeans eller kikærter, drænet vægt 240 galternativt kan bruges tørrede bønner eller kikærter, som iblødsættes og koges efter anvisning på emballagen
 1 rød snackpeber
 2 fed hvidløg
 2 håndfulde spinat
 2 æg
 50 g. revet mozzarellaAnden revet ost kan også bruges
 1 tsk. himamlaya kryddersalt
 1 tsk. paprikaflager eller chiliflagerkan udelades
 friske krydderurter, f.eks. kørvel eller persille
1

Fjern stokkene på svampene og læg svampene i et smurt, ovnfast fad. Hak stokkene fint.

Hæld væsken fra bøgerne og kom dem i en skål. Skær peberfrugt i strimler, hak spinaten groft og riv eller pres hvidløget. Bland grøntsager og stokke fra svampene sammen med bønnerne. Tilsæt æg, revet mozzarella, Himalaya kryddersalt og paprikaflager og rør det godt sammen.

Kom fyldet ned i svampene, og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter. Tiden afhænger af størrelsen på svampene, jo større svampe, jo længere bagetid.

Server evt. med salat og kogte ris.

Næringsfakta

Portioner 4