Havregrynskugler lavet på dadler og havregryn er en virkelig dejlig snack uden hvidt sukker, men til gengæld med masser af fibre og super god smag. Denne version med lakrids er pyntet med groft lakridspulver og lidt guldstøv, men lakrids kan sagtens udelades i opskriften, og istedet kan der tilsættes lidt mere cacao eller 1 spsk. kokosmel.
Der bliver 30-35 stk af portionen, og de kan fint holde sig i køleskabet min. 5 dage.
Vælg1 Portion
Kør havregryn til groft mel i en foodprocesser. Tilsæt de øvrige ingredienser og kør det hele på foodprocessor til massen er helt ensaret, og samler sig en klump. Det kan tage op til et par minutter. Hvis ikke massen har samlet sig efter et par minutter, så tilsæt en smule vand (1 tsk. ad gangen) og kør igen, indtil massen har samlet sig i en klump. Tril til kugler og rul evt i lakridspulver eller lidt hakkede nødder.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!