Vælg4 Portioner
Hak laksen i små stykker og rør den med friskost, cremefraiche, citronsaft og fintrevet citronskal. Skær peberfrugt i små tern, forårsløg i skiver og rør begge dele i laksecremen sammen med klippet purløg. Smag til med salt og peber.
Anret hjertesalatblade enkeltvis på et fad og fyld dem med laksecreme. Pynt med friske spirer eller krydderrurter og server som en hapser til et glas vin, som en lille forret eller som en del af en buffet.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!