Hjertesalat med laksecreme

Vælg4 Portioner
Del på pinterest

Ingredienser

 300 g. røget laksevt. lakserester
 200 g. friskost naturel
 1 dl. creme fraiche 9%
 1 spsk. limesaft
 0,50 tsk. fintrevet limeskal
 1 stk. rød peberfrugt
 2 stk. forårsløg
 2 spsk. klippet purløg
 2 stk. små hjertesalat
 friske spirer eller krydderurter til pynt

Sådan gør du

1

Hak laksen i små stykker og rør den med friskost, cremefraiche, citronsaft og fintrevet citronskal. Skær peberfrugt i små tern, forårsløg i skiver og rør begge dele i laksecremen sammen med klippet purløg. Smag til med salt og peber.

Anret hjertesalatblade enkeltvis på et fad og fyld dem med laksecreme. Pynt med friske spirer eller krydderrurter og server som en hapser til et glas vin, som en lille forret eller som en del af en buffet.

Måske vil du også prøve


3 i 1 Laksecreme med purløg og peberfrugt


Asiatisk inspireret nudelsalat med oksekød, misodressing og hvidløgs-chips


Bagt tomatsauce og kødboller


Balsamicobagte rødbeder på salat med gedeost, valnødder og appelsindressing

Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling

Velkommen hos Foodzens!

Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og  husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.

Velkommen indenfor!