Print valgmuligheder:

Hjertesalat med laksecreme

Vælg4 Portioner

 300 g. røget laksevt. lakserester
 200 g. friskost naturel
 1 dl. creme fraiche 9%
 1 spsk. limesaft
 0,50 tsk. fintrevet limeskal
 1 stk. rød peberfrugt
 2 stk. forårsløg
 2 spsk. klippet purløg
 2 stk. små hjertesalat
 friske spirer eller krydderurter til pynt
1

Hak laksen i små stykker og rør den med friskost, cremefraiche, citronsaft og fintrevet citronskal. Skær peberfrugt i små tern, forårsløg i skiver og rør begge dele i laksecremen sammen med klippet purløg. Smag til med salt og peber.

Anret hjertesalatblade enkeltvis på et fad og fyld dem med laksecreme. Pynt med friske spirer eller krydderrurter og server som en hapser til et glas vin, som en lille forret eller som en del af en buffet.

Næringsfakta

Portioner 4