Print valgmuligheder:

Hokkaidosuppe med ingefær og kokosmælk

Vælg4 Portioner

Hokkaidosuppe
 1 portion græskarpuré (se opskrift)
 6 dl. vand
 1 spsk. grøntsagsbouillon (pulver)
 2 tsk. fintrevet frisk ingefær
 2 dl. kokosmælk
 1 spsk. saft af lime
 1 tsk. paprikapuré
 1 fed hvidløg
 1 tsk. salt
Topping
 ½ frisk rød chili
 1 håndfuld frisk persille
 4 spsk. græskarkerner
1

Opvarm græskarpure i en gryde sammen med vand og grøntsagsbouillon. Tilsæt revet ingefær, kokosmælk, limesaft, paprikapure, hvidløg og salt og lad det varme godt op under omrøring. Blend evt. suppen, for at få den helt glat og ensartet.

Server med frisk chili i tynde skiver, hakket persille og et drys græskarkerner.

Næringsfakta

Portioner 4