Jeg opdagede lige før frokost, at det er INTERNATIONAL HUMMUSDAG idag!
Så jeg kunne faktisk ikke rigtig tillade mig at lade frokosten bestå af andet end….hummus. Heldigvis kan hummus laves i en hurtig vending af en dåse kogte kikærter, hvis man har det på lager…Desværre var jeg lige præcis idag løbet tør for kikærter, så versionen her er med en dåse hvide bønner, der spiller hovedrollen sammen med masser af citron og hvidløg, så både smag og konsistens er i top… Det giver en lidt anderledes hummus, men bestemt ikke dårligere!
Vælg1 Portion
Blend alle ingredienserne godt sammen til en cremet hummus, og lad den gerne trække 15-20 minutter inden servering.
Drys med lidt sesam og friske krydderurter, og server på salat eller til grøntsagsstave og brød.
Smager også dejligt med smukke granatæblekerner på toppen!
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!