Kikærtevafler med fetacreme

 400 g. kikærter1 dåse
 2 fed hvidløg
 1 tsk. salt
 2 spsk. olie
 1 spsk. tahin
 1 spsk. citronsaft
 1 tsk. gurkemeje (stødt)
 1 tsk. ras el hanout (krydderiblandning)
 1 spsk. chiafrø
 1 tsk. bagepulver
 2 stk. æg
 1 dl. kikærtemel
 1 dl. vand
 1 spsk. nigellafrøalternativt sesamfrø
 150 g. feta
 100 g. grillet peberfrugti olie, drænet vægt
 1 spsk. olie
 2 spsk. creme fraiche

1

Blend alt - undtagen nigellafrø (eller sesam) - til en ensartet masse, og lad dejen hvile 5-10 minutter mens vaffeljernet varmes op. Kom evt. lidt olie på vaffeljernet og bag vaflerne til de er godt sprøde. Undlad at åbne vaffeljernet undervejs, da vaflerne ellers vil skille ad.

Server vaflerne med f.eks. spinat, avocado, sukkerærter, friske spirer, lime og fetacreme med grillet peberfrugt.