Yoghurtis i en vegansk version, lavet på hjemmelavet kokosyoghurt fra YOKO er en sommerlig nydelse! Yoghurt på kokosmælk er cremet og har en mild kokossmag, som her er kombineret med sødme fra mango og dadler – og så er der tilsat blomkål, som slet ikke kan smages, men som giver fylde og ekstra sundhed til isen! Opskriften er udviklet for YOKO, der har lavet det fineste yoghurt-kit til hjemmelavet yoghurt.
Vælg1 Portion
Kom alle ingredienser i en blender og blend godt til en helt cremet og ensartet masse. Smag til, om der måske skal tilføjes lidt flydende stevia for mere sødme – det afhænger af, hvor søde mangoerne er.
Kom yoghurt-ismassen i isforme og kom dem i fryseren, eller kør massen på ismaskine.
Pynt med smeltet mørk chokolade og hakkede pistaciekerner eller kokosmel, når isen serveres…
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!