Print valgmuligheder:

Kokos-yoghurt is med mango og lime (og en skjult grøntsag)…

Vælg1 Portion

Kokos-yoghurtis
 ½ portion YOKO hjemmelavet yoghurt lavet på kokosmælk (svarende til 1 dåse kokosmælk)
 75 g. friske dadler
 300 g. mango
 175 g. frossen blomkål
 2 dl. risdrik
 1 ½ tsk. vaniliepulver
 2 tsk. limesaft
 1 tsk. stødt gurkemeje
 evt. lidt flydende stevia
Pynt
 50 g. mørk chokolade
 25 g. hakkede pistaciekerner
 2 spsk. kokosmel
1

Kom alle ingredienser i en blender og blend godt til en helt cremet og ensartet masse. Smag til, om der måske skal tilføjes lidt flydende stevia for mere sødme – det afhænger af, hvor søde mangoerne er.

Kom yoghurt-ismassen i isforme og kom dem i fryseren, eller kør massen på ismaskine.

Pynt med smeltet mørk chokolade og hakkede pistaciekerner eller kokosmel, når isen serveres…