Print valgmuligheder:

3 i 1 Laksecreme med purløg og peberfrugt

Vælg4 Portioner

 300 g. røget laksevt. lakserester
 200 g. friskost (naturel)
 1 dl. creme fraiche 9%
 1 spsk. limesaft
 0,50 tsk. fintrevet limeskal
 1 stk. rød peberfrugt
 2 stk. forårsløg
 2 spsk. klippet purløg
1

Hak laksen i små stykker og rør den med friskost, cremefraiche, limesaft og fintrevet limeskal.
Skær peberfrugt i små tern, forårsløg i skiver og rør begge dele i laksecremen sammen med klippet purløg.
Smag til med salt og peber.

Her kan du bruge laksecremen:
2

Tortillawraps
Smør fuldkornstortillas med laksecreme, og drys lidt frisk dild over. Rul tortillas stramt sammen og lad dem hvile lidt på køl. Skær rullerne i små stykker, pynt med dild og friskkværnet sort peber, og server som en forret eller hapser...

Laksecreme

3

Tortillawraps
Super nem madpakke!
Smør fuldkornstortillas med laksecreme, og drys salat eller spinatblade over. Rul tortillas stramt sammen og snup en halv eller hel pandekage med på farten sammen med lidt gnave-grønt.

4

Hjertesalat
Anret hjertesalatblade enkeltvis på et fad og fyld dem med laksecreme. Pynt med friske spirer eller krydderurter, og server som en hapser til et glas vin, som en lille forret eller som en del af en buffet.

Næringsfakta

Portioner 4