Lakseruller

Laksecreme

Super hurtig og velsmagende forret, som kan laves i god tid og blot skæres ud inden servering. Fungerer også super som en lille hapser til et glas vin.

Vælg4 Portioner
Del på pinterest

Ingredienser

 300 g. røget laksevt. lakserester
 200 g. friskost naturel
 1 dl. creme fraiche 9%
 1 spsk. limesaft
 0,50 tsk. fintrevet limeskal
 1 stk. rød peberfrugt
 2 stk. forårsløg
 2 spsk. klippet purløg
 4 stk. tortilla wraps
 1 spsk. dild

Sådan gør du

1

Hak laksen i små stykker og rør den med friskost, cremefraiche, citronsaft og fintrevet citronskal. Skær peberfrugt i små tern, forårsløg i skiver og rør begge dele i laksecremen sammen med klippet purløg. Smag til med salt og peber.
Smør tortillawraps med laksecreme, drys med dild og rul hver pandekage stramt sammen. Lad pandekagerne hvile på køl, inden de skæres i skiver.

Måske vil du også prøve


3 i 1 Laksecreme med purløg og peberfrugt


Asiatisk inspireret nudelsalat med oksekød, misodressing og hvidløgs-chips


Bagt tomatsauce og kødboller


Balsamicobagte rødbeder på salat med gedeost, valnødder og appelsindressing

Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling

Velkommen hos Foodzens!

Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og  husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.

Velkommen indenfor!