Lynhurtig kartoffelæggekage i ovn

 2 store bagekartofler
 2 tsk. olivenolie
 1 spsk. Himalaya kryddersaltindeholder Himalaya salt, paprika, tomat, sort peber og hvidløg
 100 g. frisk spinat
 10 æg
 400 g. tomat

1

Vask bagekartoflerne og skær dem i små tern.
Pensl et ildfast fad med olivenolie, og læg kartoffel-tern i fadet. Drys med himalaya kryddersalt og vend godt rundt i kartoflerne, så krydderiet bliver godt fordelt.
Skær spinat i strimler og bland det med kartoffeltern.
Pisk æggene godt sammen og hæld dem over kartoflerne. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader ca. 25 minutter (tiden afhænger af størrelsen på fadet, så tjek at æggemassen er stivnet inden servering).

Skær tomaterne i mindre stykker og ak persillen groft. Server med tomat og frisk persille, samt f.eks, tomatcreme.