Print valgmuligheder:

Mandelpaneret kylling med kålsalat og misodressing

Vælg1 Portion

Salat
 50 g. spidskål
 50 g. blomkål
 5 meget tynde skiver af en bolsjebede
 1 håndfuld ruccola
Mandelpaneret kylling
 125 g. kyllinge inderfilet
 2 spsk. mandelmel
 ½ tsk. salt
 2 spsk. olie
Misodressing
 1 tsk. misopasta
 1 tsk. sesamolie
 1 tsk. limesaft
 ½ tsk. sukrin gold
Pynt
 1 tsk. sesam
 2 spsk. friske koriander
1

Skær spidskål i strimler, blomkål i små buketter og bolsje bede i meget tynde skiver.
Anret på en tallerken sammen med ruccola.

Vend kyllingeinderfilet godt rundt i mandelmel og salt, og steg i olien ved mellemhøje varme, 6-8 minutter til kyllingen er kulden, sprød og gennemstegt. Anret oven på salaten.

Rør miso med sesamolie, limesaft og sukrin gold.

Drys salaten med sesam og frisk koriander og server med misodressing.

Næringsfakta

Portioner 1