Print valgmuligheder:

Mexicansk inspireret salat – Keto & LCHF

Vælg1 Portion

 125 g. hakket oksekød 10%
 ½ tsk. salt
 ¼ tsk. chiliflager
 ¼ tsk. spidskommen
 ¼ tsk. oregano
 80 g. spidskål
 50 g. agurk
 50 g. tomat
 25 g. revet rød cheddar
 75 g. avocado
 2 tsk. citronssaft
 1 fed fintrevet hvidløg
 1 spsk. salsa
 Frisk koriander
 1 spsk. creme fraichekan udelades
1

Steg oksekødet på en pande, evt. i lidt olie og drys krydderierne over. Vend godt rundt og lad det simre til kødet er gennemstegt.

Skær spidskål i tynde strimler, agurk i skiver og tomat i halve eller kvarte.

Læg spidskål nederst i en skål og drys med revet cheddar. Læg det stegte kød på, og herpå agurk og tomat.

Mos avocado med citronsaft og fintrevet hvidløg, og læg det på salaten sammen med salsa, koriander og evt. creme fraiche.

Drys evt. med ekstra chiliflager.