Poke bowl med limemarineret laks

Poke bowls er fantastiske til at få brugt en masse små rester – kun fantasien sætter grænser.

Quinoa kan i denne opskrift skiftes ud med ris, nudler, bulgur eller couscous.

Vælg4 PortionerForberedelse30 min
Del på pinterest

Ingredienser

 400 g. Laks
 2 spsk. Limesaft
 2 spsk. Fishsauce
 200 g. Quinoa
 200 g. Gulerødder
 1 tsk. Avocado
 100 g. Spinat
 100 g. Syltet rødløg
 150 g. Edamame bønner(optøet fra frost)
 1 Lime
 2 spsk. Sesamfrø
 1 håndfuld bdt. frisk koriander
 2 spsk. Chili mayonnaise

Sådan gør du

1

Skær laksen i tern på ca. 1,5 x 1,5 cm. Rør limesaft med fishsauce og vend laksen godt rundt i blandingen. Lad den trække ca 30 min. i køleskabet.

2

Tilbered quinoa efter anvisning på emballagen og lad den afkøle.

3

Riv gulerødder og skær avocado i både.

4

Anret laks, quinoa, gulerødder, avocado, spinat, edamamebønner og syltet rødløg i 4 skåle.
Pynt med lime i skiver eller både, sesam, koriander og chili mayonnaise.

Måske vil du også prøve


3 i 1 Laksecreme med purløg og peberfrugt


Asiatisk inspireret nudelsalat med oksekød, misodressing og hvidløgs-chips


Bagt tomatsauce og kødboller


Balsamicobagte rødbeder på salat med gedeost, valnødder og appelsindressing

Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling

Velkommen hos Foodzens!

Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og  husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.

Velkommen indenfor!