Poke bowls er fantastiske til at få brugt en masse små rester – kun fantasien sætter grænser.
Quinoa kan i denne opskrift skiftes ud med ris, nudler, bulgur eller couscous.
Vælg4 PortionerForberedelse30 min
Skær laksen i tern på ca. 1,5 x 1,5 cm. Rør limesaft med fishsauce og vend laksen godt rundt i blandingen. Lad den trække ca 30 min. i køleskabet.
Tilbered quinoa efter anvisning på emballagen og lad den afkøle.
Riv gulerødder og skær avocado i både.
Anret laks, quinoa, gulerødder, avocado, spinat, edamamebønner og syltet rødløg i 4 skåle.
Pynt med lime i skiver eller både, sesam, koriander og chili mayonnaise.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!