Print valgmuligheder:

Poke bowl med limemarineret laks

Vælg4 PortionerForberedelse30 min

 400 g. Laks
 2 spsk. Limesaft
 2 spsk. Fishsauce
 200 g. Quinoa
 200 g. Gulerødder
 1 tsk. Avocado
 100 g. Spinat
 100 g. Syltet rødløg
 150 g. Edamame bønner(optøet fra frost)
 1 Lime
 2 spsk. Sesamfrø
 1 håndfuld bdt. frisk koriander
 2 spsk. Chili mayonnaise
1

Skær laksen i tern på ca. 1,5 x 1,5 cm. Rør limesaft med fishsauce og vend laksen godt rundt i blandingen. Lad den trække ca 30 min. i køleskabet.

2

Tilbered quinoa efter anvisning på emballagen og lad den afkøle.

3

Riv gulerødder og skær avocado i både.

4

Anret laks, quinoa, gulerødder, avocado, spinat, edamamebønner og syltet rødløg i 4 skåle.
Pynt med lime i skiver eller både, sesam, koriander og chili mayonnaise.

Næringsfakta

Portioner 4