Print valgmuligheder:

Rug-toast stegt i æg med ristede svampe, chili og mozzarella

Vælg4 Portioner

 2 æg
 1 tsk. salt
 2 spsk. smør
 4 skiver rug sandwichbrød
 500 g. champignon i skiver
 1 lille rødløg i både
 125 g. frisk mozzarella
 1 tsk. tørrede chiliflager
 1 bdt. friske krydderurter f.eks. kørvel, brøndkarse eller persille
1

Pisk æg og salt godt sammen i en dyb tallerken, og vend brødskiverne heri, så de suger lidt æg på begge sider.
Smelt smørret på en pande og steg brødskiverne ca. 1 minut på hver side, til de er sprød. Tag brødskiverne af panden og steg nu champignon 5-6 minutter til de har taget farve.
Anret de stegte champignons på brødskiverne, pynt med rødløg og mozzarella i små stykker. Pynt med chiliflager og friske krydderurter

Næringsfakta

Portioner 4