Snackkugler med lakrids og hindbær

Snackkugler med lakrids
 3 spsk. havregryn
 3 spsk. mandler
 2 spsk. hørfrø
 1 tsk. spirulina
 200 g. dadler u/sten
 1 ½ spsk. kokosolie
 3 spsk. cacao
 2 spsk. lakridspulver
 1 tsk. vaniliepulver
 ¼ tsk. salt
 4 spsk. frysetørret hindbær

1

Kom havregryn, mandler og hørfrø i en foodprocessor og kør det til en ensartet masse. Det behøver ikke være fint som mel, men det skal være uden alt for store mandelstykker.
Tilsæt spirulina, dadler, kokosolie, kakao, lakridspulver, vanilje pulver og salt. Kør det hele godt sammen til massen er ensartet og samler sig i en klump. Det kan tage 1-2 minutter før massen samler sig. Hvis det ikke sker, og massen virker for tør, så tilsæt en smule vand – ganske lidt ad gangen til massen samler sig i en klump.

Tril til kugler og pynt med frysetørret hindbær. Alternativt kan kuglerne trilles i f.eks. hasselnøddeflager eller hakkede pistaciekerner. Udelad evt. lakrids i selve massen og tilsæt lidt ekstra kakao.