Print valgmuligheder:

Squashnudler og krydret kikærteragout med tofu

Vælg4 Portioner

Squashnudler
 2 squash
 1 tsk. salt
Kikærteragout
 1 løg
 2 fed hvidløg
 1 spsk. olie
 1 spsk. garam masala pastaAlternativt garam masala tørkrydderi og lidt ekstra olie
 1 dåse kikærter
 200 g. tofu
 1 rød peberfrugt
 1 dåse kokosmælk
 1 tsk. salt
 1 spsk. citronsaft
 1 håndfuld frisk koriander eller bredbladet persille
 1 tsk. tørrede chiliflagerkan udelades
1

Start med at rive eller skære squash til nudler. Har du ikke en spiralizer, kan du bruge en skrællekniv og lave lange, tynde bånd med den.
Læg nudlerne i et dørslag og drys med salt. Lad dem trække, mens du laver kikærteragout'en.

Skær løg i små tern, og riv hvidløget. Opvarm olie og garam masala pasta i en gryde, og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt kikærter og rist dem med.

Skær tofu i tern og kom ternene i gryden. Skær peberfrugt i strimler og steg et par minutter ved medium varme, rør forsigtigt så tofu ternene ikke bliver ødelagt. Hæld så kokosmælk på og lad retten simre et par minutter.

Smag til med salt og citronsaft.

Overhæld nudlerne med kogende vand og lad dem dryppe godt af.

Server squashnudler med kikærteragout og drys med koriander eller persille og evt. chiliflager.

Næringsfakta

Portioner 4