Tortillawraps med laksecreme

Vælg4 Portioner
Del på pinterest

Ingredienser

 300 g. røget laksevt. lakserester
 200 g. friskost
 1 dl. creme fraiche 9%
 1 spsk. limesaft
 0,50 tsk. fintrevet limeskal
 1 stk. rød peberfrugt
 2 stk. forårsløg
 2 spsk. klippet purløg
 4 stk. store tortilla wraps
 100 g. frisk spinat

Sådan gør du

1

Hak laksen i små stykker og rør den med friskost, cremefraiche, limesaft og fintrevet limeskal. Skær peberfrugt i små tern, forårsløg i skiver og rør begge dele i laksecremen sammen med klippet purløg. Smag til med salt og peber.

Fordel laksecremen på pandekagerne og læg spinat på. Rul hver pandekage stramt sammen og del den evt. i halve.
Server med grøntsager.

Måske vil du også prøve


3 i 1 Laksecreme med purløg og peberfrugt


Asiatisk inspireret nudelsalat med oksekød, misodressing og hvidløgs-chips


Bagt tomatsauce og kødboller


Balsamicobagte rødbeder på salat med gedeost, valnødder og appelsindressing

Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling

Velkommen hos Foodzens!

Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og  husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.

Velkommen indenfor!