Når det skal gå rigtig stærkt, er det nemt at lave hummus på dåse-kikærter. Her i opskriften er der godt med smag og masser af hvidløg. Det er sådan, jeg bedst kan li’ min hummus, men du kan selvfølgelig sagtens skrue ned for mængden af hvidløg og krydderier!
Vælg1 Portion
Kom alle ingredienser i en blender og kør til massen er helt ensartet. Der kan tilføjes ekstra vand, hvis du gerne vil have en mere flydende hummus.
Pynt med f.eks. sort sesam, granatæblekerner og strimlet mynte, samt et par dryp olivenolie.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!