Når frokosten skal være hurtig og lækker på samme tid, så er sådan en frokost salat simpelthen nærmest altid en god ide. For det første er det nemt at spise masser af grønt, når der er godt selskab af en god marinade og f.eks. fisk eller kylling. Og derudover er det nemt at få brugt små rester, som indgår i den samlede ret, og bare gør det endnu mere lækkert med de mange smagsnuancer, der mødes.
Opskriften er egnet til keto eller low-carb livsstil.
Vælg4 Portioner
Skær laks, avocado og kogte æg i mindre stykker og anret i et fad eller dybe tallerkner, sammen med spidskål. Skær agurk i skiver og tomater i halve eller kvarte, og kom dem i salaten.
Bland olie med chiliflager, honning og citronsaft, og dryp dressingen over salaten. Pynt med friske krydderurter og server evt. med brød.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!