Blomkålshummus

Lækker, cremet hummus med indbyggede grøntsager! Det er en nem måde at få lidt ekstra grønt indenbords. Smagen er mild og cremet og kan krydres yderligere efter behov.

Vælg4 Portioner
Del på pinterest

Ingredienser

 400 g. kogte kikærter
 400 g. kogt afkølet blomkål
 3 spsk. olivenolie
 3 spsk. citronsaft
 1 spsk. tahin
 1 tsk. salt
 1 tsk. røget paprika
 0,50 tsk. spidskommen
 2 fed hvidløg
 2 spsk. finthakket frisk mynte

Sådan gør du

1

Blend alle ingredienserne godt sammen (med undtagelse af mynte). Smag til med ekstra citronsaft og salt.
Pynt hummusen med fintstrimlet mynte og evt. lidt olivenolie og tørret paprika.

Måske vil du også prøve


3 i 1 Laksecreme med purløg og peberfrugt


Asiatisk inspireret nudelsalat med oksekød, misodressing og hvidløgs-chips


Bagt tomatsauce og kødboller


Balsamicobagte rødbeder på salat med gedeost, valnødder og appelsindressing

Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling

Velkommen hos Foodzens!

Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og  husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.

Velkommen indenfor!