Vælg4 Portioner
Blend de hvide bønner (inkl. væden) med æg, havregryn, spinat og salt, og lad dejen hvile 5-10 min. Bag vaflerne på et vaffeljern til belgiske vafler til de er godt gennembagte og sprøde. Undlad at åbne vaffeljernet undervejs, da vaflerne ellers vil skille.
Anret de lune vafler med laks, salat og cherrytomater. Drys med klippet purløg. Rør creme fraiche med friskost, persille og citronsaft, og top cremen op på vaflen lige inden servering.
Drys med friskkværnet peber.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!