Bønne-spinatvafler med laks og urtecreme

Vælg4 Portioner
Del på pinterest

Ingredienser

 400 g. Hvide bønner(1 dåse)
 2 æg
 1,50 dl. havregryn
 100 g. frisk spinat
 1 tsk. salt
 125 g. varmrøget laks
 100 g. blandet baby salat
 100 g. cherry tomater
 4 spsk. purløg
 4 spsk. creme fraiche
 4 spsk. friskost
 2 spsk. persille
 1 spsk. citronsaft
 0,50 tsk. salt
 friskkværnet peber

Sådan gør du

1

Blend de hvide bønner (inkl. væden) med æg, havregryn, spinat og salt, og lad dejen hvile 5-10 min. Bag vaflerne på et vaffeljern til belgiske vafler til de er godt gennembagte og sprøde. Undlad at åbne vaffeljernet undervejs, da vaflerne ellers vil skille.

Anret de lune vafler med laks, salat og cherrytomater. Drys med klippet purløg. Rør creme fraiche med friskost, persille og citronsaft, og top cremen op på vaflen lige inden servering.
Drys med friskkværnet peber.

Måske vil du også prøve


3 i 1 Laksecreme med purløg og peberfrugt


Asiatisk inspireret nudelsalat med oksekød, misodressing og hvidløgs-chips


Bagt tomatsauce og kødboller


Balsamicobagte rødbeder på salat med gedeost, valnødder og appelsindressing

Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling

Velkommen hos Foodzens!

Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og  husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.

Velkommen indenfor!