En buddhabowl er fantastisk til at få spist en masse forskellige grøntsager, og måske brugt en rest ris, nudler eller kylling. I den her version er der soyastegte champignons, som giver dejlig smag og modspil til grøntsagerne. Grøntsagerne kan varieres i det uendelige, så det er bare med at finde sine yndlingsgrøntsager frem og give dem tilbehør med smag!
Opskriften er lavet for DM Skincare, som har fokus på, hvordan kosten i samspil med den rigtige hudpleje kan afhjælpe hudproblemer. Du kan læse mere på dmskincare.dk
Vælg4 Portioner
Kog perlerug efter anvisning på emballagen, lad dem køle af og vend den hakkede persille godt rundt.
Vend kylling inderfilet i en blanding af salt, karry og rapsolie, f.eks. i en frysepose. Fordel olien godt på kyllingestykkerne. Steg inderfileterne 4-5 minutter på hver side ved mellemhøj varme.
Opvarm smør og rapsolie på panden, og tilsæt soyasauce. Skær champignons i halve og steg dem på panden ved meget lav varme, evt. sammen med hvidløg. Dryp limesaft over og drys med sesamfrø.
Hæld edamamebønnerne i en lille skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå 5-10 minutter til de er tøet helt op. Skær hjertesalat i strimler og rødbeder i tynde skiver. Skær gulerødder i tændstiktynde strimler og avocado i tynde både.
Anret i en flad skål eller stor dyb tallerken de kogte perlerug, kylling inderfilet, stegte champignons, edamamebønner, salat, rødbeder, gulerødder, avocado og koriander. Pynt med limebåde.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!