Chokolade – Keto & Lchf

Nemme, sukkerfri chokolader, som er et fint alternativ til traditionel chokolade. Her er en lakrids-chokolade og en fyldt chokolade med hasselnøddecreme.

Begge er lavet med sukkerfri chokoladeknapper fra Easis, som er supernemme at smelte.

Vælg20 Portioner
Del på pinterest

Ingredienser

Lakridschokolader – 20 stk
 100 g. sukkerfri chokoladeknapperEasis
 1 spsk. smør
 10 g. lakridspulver(jeg bruger den fra Naturdrogeriet)
Fyldte chokolader – 20 stk.
 100 g. sukkerfri chokoladeknapperEasis
 50 g. Hasselnøddecreme uden tilsat sukkerEasis

Sådan gør du

Lakridschokolader
1

Smelt chokoladen over vandbad og tilsæt smør. Når smørret er smeltet tilsættes lakridspulver, rør godt rundt undervejs. Fordel blandingen i chokoladeforme.

Stil chokoladerne til afkøling i køleskabet og tryk dem ud, når de er helt stivnet. Opbevar i en lufttæt beholder på køl.

Fyldte chokolader
2

Smelt chokoladen over vandbad og fordel halvdelen i chokoladeforme (20 små forme). Læg så lidt hasselnøddecreme i hver form og slut af med resten af chokoladen. Det fungerer bedst, hvis hasselnøddecremen ligger i midten af formen, så chokoladen kan dække hele vejen rundt i formen, både sider og top.

Stil chokoladerne til afkøling i køleskabet og tryk dem ud, når de er helt stivnet. Opbevar i en lufttæt beholder på køl.

Måske vil du også prøve


3 i 1 Laksecreme med purløg og peberfrugt


Asiatisk inspireret nudelsalat med oksekød, misodressing og hvidløgs-chips


Bagt tomatsauce og kødboller


Balsamicobagte rødbeder på salat med gedeost, valnødder og appelsindressing

Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling

Velkommen hos Foodzens!

Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og  husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.

Velkommen indenfor!