Nemme, sukkerfri chokolader, som er et fint alternativ til traditionel chokolade. Her er en lakrids-chokolade og en fyldt chokolade med hasselnøddecreme.
Begge er lavet med sukkerfri chokoladeknapper fra Easis, som er supernemme at smelte.
Vælg20 Portioner
Smelt chokoladen over vandbad og tilsæt smør. Når smørret er smeltet tilsættes lakridspulver, rør godt rundt undervejs. Fordel blandingen i chokoladeforme.
Stil chokoladerne til afkøling i køleskabet og tryk dem ud, når de er helt stivnet. Opbevar i en lufttæt beholder på køl.
Smelt chokoladen over vandbad og fordel halvdelen i chokoladeforme (20 små forme). Læg så lidt hasselnøddecreme i hver form og slut af med resten af chokoladen. Det fungerer bedst, hvis hasselnøddecremen ligger i midten af formen, så chokoladen kan dække hele vejen rundt i formen, både sider og top.
Stil chokoladerne til afkøling i køleskabet og tryk dem ud, når de er helt stivnet. Opbevar i en lufttæt beholder på køl.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!