De lækreste chokolademuffins uden tilsat sukker. De er tilsat små chokolade stykker og får en dejligt sprød overflade. De har en meget fyldig chokoladesmag, og kan fint fungere som dessert med lidt is eller bær. De er perfekte at have i fryseren til en travl dag!
Vælg12 Portioner
Bland mandelmel med kakao, bagepulver og perfect fit, og tilsæt så æg, kokosolie og fibersirup. Rør dejen godt sammen og tilsæt tilsidst mørk chokolade i dejen. Fordel dejen i 12 muffinforme og bag ved 175 grader ca 15-20 minutter.
Lad kagerne afkøle inden servering.
Der er ca. 4,5 g kulhydrat og ca. 150 kcal pr. muffin
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!