En fyldig, mættende og ikke mindst cremet pastaret, som kan fungere fint som et selvstændigt måltid evt. med brød eller salat til, eller serveres med lidt kød eller fjerkræ som tilbehør.
Paprikasaucen er lavet på cashewnødder, som bliver virkelig cremede når de udblødes og blendes. Mængden af paprikapuré kan øges, hvis der skal være lidt mere ”bid” i smagen.
Opskriften er lavet i samarbejde med Jeksen Grønthandel
Vælg4 Portioner
Udblød cashewnødderne i koldt vand 1-2 timer (eller fra dagen før, husk at de så skal stå i køleskabet).
Blend cashewnødder, paprikapuré, hvidløg, timian, vand og gærflager til en ensartet, cremet sauce. Smag til med salt.
Kog pasta efter anvisning på emballagen.
Skær squash, aubergine og peberfrugt i tern og læg dem sammen med de hele små tomater på en bageplade. Dryp olie over og drys med italiensk krydderblanding og salt. Læg timian stilke ved grøntsagerne og bag i ovnen ca. 20 minutter ved 200°C
Vend den kogte pasta med cashewsauce og bagte grøntsager (fjern timiankvistene) samt frisk spinat, og server med brød eller som tilbehør til f.eks. kylling.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!