Fyldte svampe med hvide bønner, spinat og mozzarella er hurtige at lave, især hvis du bruger bønner på dåse. Fyldet røres bare sammen i skål og kommes i svampene, der bages i ovnen. Nemt og hurtigt!
Vælg4 Portioner
Fjern stokkene på svampene og læg svampene i et smurt, ovnfast fad. Hak stokkene fint.
Hæld væsken fra bøgerne og kom dem i en skål. Skær peberfrugt i strimler, hak spinaten groft og riv eller pres hvidløget. Bland grøntsager og stokke fra svampene sammen med bønnerne. Tilsæt æg, revet mozzarella, Himalaya kryddersalt og paprikaflager og rør det godt sammen.
Kom fyldet ned i svampene, og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter. Tiden afhænger af størrelsen på svampene, jo større svampe, jo længere bagetid.
Server evt. med salat og kogte ris.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!