Tomatsalat finder vej til mange spiseborde i sommertiden, men har du prøvet at lave en grillet tomatsalat?
Det er super nemt, og hvis du alligevel er igang med at grille, så er det hurtigt lige at grille de skivede tomater i en grillbakke – de får en helt unik smag med masser af sødme. Sammen med friske krydderurter og lidt smuldret feta, er det en dejlig sommersalat i ny forklædning.
Grillet tomatsalat passer godt til alle former for kød og fisk på grillen, eller kan vendes i friskkkogt pasta og serveres med parmesan.
Vælg4 Portioner
Skær tomaterne i skiver og fordel dem i en grillbakke smurt med lidt olie.
Drys krydderurter over og grill tomaterne ca. 10 minutter ved indirekte varme.
Rist pinjekerner på en tør pande og lad dem afkøle.
Server de lune tomater med marinade af olie, hvidvinseddike, salt og peber og evt. et ekstra drys friske krydderurter.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!