Grønne kikærtepandekager med bagte rødbeder og bønner

Pandekager er fantastiske til alverdens fyld! Rester af en god salat eller nogle bagte grøntsager er perfekte i en friskbagt pandekage, suppleret med lidt friske krydderurter, syltede løg og et drys kerner!

Her er de grønne kikærtepandekager serveret med strimlet rød spidskål, en rest bagte rødbeder, lidt stegte butterbeans, syltet rødløg, appelsin, persille og et drys sesam.

Vælg4 Portioner
Del på pinterest

Ingredienser

Grønne kikærtepandekager
 200 g. frisk spinat
 60 g. kikærtemel
 60 g. fuldkorns majsmel
 1,50 dl. vand
 1 tsk. salt
 2 tsk. italiensk krydderijeg har brugt Urtekrams lasagnekrydderi
 2 tsk. olie

Sådan gør du

1

Kom alle ingredienser i en blender, og blend til en ensartet masse. Tilføj evt. lidt ekstra vand, hvis dejen virker for tyk.
Bag dejen til pandekager (4-5 stk. afhængig af størrelsen på panden), evt. i en smule olie.
Pandekagerne skal bages ved svag varme og vendes forsigtigt – de kræver lidt tålmodighed!

Måske vil du også prøve


3 i 1 Laksecreme med purløg og peberfrugt


Asiatisk inspireret nudelsalat med oksekød, misodressing og hvidløgs-chips


Bagt tomatsauce og kødboller


Balsamicobagte rødbeder på salat med gedeost, valnødder og appelsindressing

Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling

Velkommen hos Foodzens!

Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og  husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.

Velkommen indenfor!