Hytteost, nye kartofler og æg er en fantastisk kombination. Jeg plejer at krydre hytteosten med sennep og purløg, og det fungerer altså rigtig godt sammen med de fantastiske nye kartofler. I denne salat ligger kartoflerne på en bund af sprød kål og spinat, men du kan også bruge andre salattyper.
Vælg2 Portioner
Kog æggene smilende og lad dem køle af.
Rør hytteost med purløg og sennep.
Skær kartoflerne i skiver og anret dem ovenpå salat eller kål, sammen med æg og hytteost. Drys med sort sesam og pynt med frisk persille.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!