En nem og hurtig ret med kikærter og tofu i cremet, krydret sauce. Squashnudler er en nem måde at servere mere grønt, men retten kan også serveres med kogte ris eller quinoa.
Vælg4 Portioner
Start med at rive eller skære squash til nudler. Har du ikke en spiralizer, kan du bruge en skrællekniv og lave lange, tynde bånd med den.
Læg nudlerne i et dørslag og drys med salt. Lad dem trække, mens du laver kikærteragout’en.
Skær løg i små tern, og riv hvidløget. Opvarm olie og garam masala pasta i en gryde, og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt kikærter og rist dem med.
Skær tofu i tern og kom ternene i gryden. Skær peberfrugt i strimler og steg et par minutter ved medium varme, rør forsigtigt så tofu ternene ikke bliver ødelagt. Hæld så kokosmælk på og lad retten simre et par minutter.
Smag til med salt og citronsaft.
Overhæld nudlerne med kogende vand og lad dem dryppe godt af.
Server squashnudler med kikærteragout og drys med koriander eller persille og evt. chiliflager.
Tina Sprogø
Foodstyling – Fotografering
Markedsføring – Opskriftudvikling
Velkommen hos Foodzens!
Her får du inspiration til mad som er hurtig, nem og sund – med masser af smag og farve! Jeg laver helst mad med masser af grøntsager i alverdens former (nogen gange er de nærmest usynlige #hiddenveggies) og med enkle, lettilgængelige råvarer. Jeg hedder Tina og jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg er uddannet Ernærings- og husholdningsøkonom, og driver virksomheden tinasprogoe.dk, hvor jeg tilbyder bl.a. markedsføring til fødevareproducenter i form af tekst, fotos, opskriftudvikling, foodstyling og konceptudvikling.
Velkommen indenfor!